Grafisk Formgivare

Arbetsplats i Vasastan, Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: omgående

Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

PGM startade 1988 och är ett av Sveriges ledande företag inom profil- och reklamprodukter med över tjugofem års erfarenhet. Vi arbetare idag med Norden som marknad och är ett fullsortimentsföretag med egen produktutveckling, design- och fotostudio. Vår affärsidé är att utgå från kundens behov och att erbjuda den för kunden bästa lösningen av profil- och reklamprodukter med tillhörande tjänster. PGMs tjänster kännetecknas av hög servicegrad, flexibilitet och engagemang.

Du kommer att vara en viktig del i PGMs team och vår kreativa process. Arbetet består av att ta fram förslag på olika profilprodukter och sedan formge dessa till att passa berörd kund. Du ska kunna skapa tryckfärdiga original och förstå olika trycktekniker. Arbetet omfattar även att administrera olika webbshopar och enklare produktfotografering.

Mycket goda kunskaper i Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign är ett måste. Vi arbetar i Pc-miljö.

Vi söker dig som är kreativ och driven med ett gott öga för formgivning. Ett plus är att du gillar produkter/prylar. Du kommer arbete i ett team bestående av säljare och säljsupport. Arbetet är fartfyllt och mycket arbete mot deadlines. I gengäld är arbetet både roligt och utvecklande.

Vi ser att du som söker alltid har kundens bästa i åtanke och trivs med ett kundnära arbete.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarskännande.

Ansök till peter@pgm.nu endast via e-mail.

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.