VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Vad händer i helgen?

Detta veckoslut går det inte nöd på någon. Skippa rastlösheten och delta i ett av alla evenemang som lyckats göra ett inspirerande avslut på sista veckan i september. 

I Göteborg har Webbdagarna - Sveriges ledande event och mötesplats för alla som jobbar med digitala kanaler, precis avslutats och som vanligt blev det två uppskattade dagar från deltagarna.

Låt oss nu ta oss an helgen och allt vad den har att erbjuda! Efter bara en snabb överläggning vid kaffemaskinen kom dessa tre sakerna upp i samtalsämnet. Det verkar som om det finns något för alla denna helg, visst?

 

 
 

Bokmässan – 25 – 28 september i Göteborg
I går drog Bokmässan i Göteborg igång. Mässan har i år temat ”En resa i världen” och satsar på fler utomnordiska medverkande än tidigare år. Hela 66 internationella seminarier finns att hitta bland de 400 på plats.  Är ni i Göteborg eller i närheten rekommenderas absolut ett besök på Svenska Mässan för att bli inspirerad av vad höstens under-filten-i-soffan-lektyr kan tänkas bli.

 

Dreamhack – 26 – 27 september i Stockholm
I år intar Dreamhack Globen! Var på plats när det bjuds på: World class eSports – live på scen, DreamExpo – Stockholms bästa spel- & teknikutställning, internationella seminarier, Skandinaviens största Hackathon & Stockholm eSports & Game Congress.

På tal om Dreamhack - i PGM´s portfolio finner vi dessa t-shirts

Höstmarknad anno 1900 – 27 – 28 september i Stockholm
Vill du hellre vara ute i det fina höstvädret passar det kanske istället bättre att gå till Skansen på höstmarknad. Där får du uppleva en marknad som det var vid sekelskiftet 1900. Här kan du också passa på att fylla skafferiet med årets honungskörd‚ fina sylter, grönsaker och rotsaker‚ textilier‚ träslöjd‚ handslagna rep‚ karameller‚ fina getostar‚ bullar och mycket annat som hör en riktig marknad till. Öppet mellan 11-16.

Vi önskar er en trevlig helg / Sophia

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.