VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Sprout - pennan som du planterar

Sprout är en perfekt grön gåva som förmedlar hållbarhet. EN kul produkt som får ert företag eller organisation att sticka ut och samtidigt sprida lite glädje. Håller löftet om en äkta produkt och är en "gåva som ger tillbaka".

plantera din penna

Sprout betyder spira och är en unik blyertspenna tillverkat av hållbart trä, ekologiska frön och innehåller INTE bly. Pennan har en dubbel funktion genom att suddgummit på toppen har ersatts med en frökapsel. När pennan är för kort för att fortsätta skriva med vänder du helt enkelt på den och planterari kruka.

Efter 1-3 veckor har du färska örter, krispiga grönsaker, eller ätbara blommor. De flesta växter kan odlas både inomhus och utomhus.

 

sprout - pennan att odla

 

Pennan går att anpassa med graverad logotyp
eller egen designad förpackning:

 

Vad är Sprout gjord av?

Sprout Pennan är tillverkade av naturmaterial. Kroppen är hållbar PEFC eller FSC-certifierat cederträ, vilket innebär att ett nytt träd planteras varje gång ett träd avverkas. Kärnan är en blandning av lera och grafit. Fröet kapsel innehåller högkvalitativa, icke-GMO-utsäde. Det är vattenlösligt, vilket gör att pennan är lätt att plantera efter sitt ursprungliga användningsområde.

 

Örter

Blommor

Grönsaker och frukter

grönsaker och frukter

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.