VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Sikten är viktig

Här snackar vi om den profilprodukt som verkligen kvalar in som vinterhalvårets mest använda. En klassisk reklamplats som är prisvärd och är en gåva med omtanke. Finns i massor av utföranden; formskuren, som handske, men LED-belysning etc.

Frosty isskrapa

Triangelformad isskrapa till bilrutan. PS-plast. 

 

Chill isskrapa

Chill isskrapa. Enkel isskrapa med handtag för vindrutan. Plast. 

 

Frostis Isskrapa

Trekantig isskrapa med gummilist för att enkelt bli av med blötsnö från rutorna. Också bra mot imma på insidan. En prisvärd give away med omtanke!

 

Isskrapa Gjuten

När man behöver den som mest har man ofta ingen. Låt inte det hända dig och dina kunder! Beställ i god tid innan snön kommer så hamnar din logo på rätta stället
Färger: Opak vit, svart, gul, röd blå och transparent.

 

Ergo isskrapa med handtag

Ergonomiskt utformat handtag som ger bättre grepp och större räckvidd.

​​​​​​​

 

Formfräst Isskrapa

Nu kan du designa din egen isskrapa!Tillverkas i stabil formfräst vit styrén. Tryckytan anpassas efter motivet, går att trycka utfallande och på båda sidor. 4-färgs fototryck (även PMS) ingår. Mått: Max storlek: 140 x 100 mm.

​​​​​​​

 

parkerings isskrapa

Istidsskrapan 120x100

Isskrapan som kan användas året runt. Den är inte bara utrustad med Multis alla smarta funktioner, den kan dessutom användas som en parkeringsskiva. En produkt du varken vill eller kan vara utan. Mått: 120 x 100 mm. Max tryckyta: sida 1: 100 x 90 mm, sida 2: 110 x 90 mm

​​​​​​​

 

isskrapa i trä

Isskrapa i Trä

Isskrapor från Åry Trays är gjorda av björkfaner, och har en skyddande melamin-yta. En mycket användbar kvalitetsprodukt som håller för bistra vintrar.

​​​​

 

isskrapa med handske​​​​​​​

Isskrapa med vante

Is på rutan och glömt vantarna hemma. Med denna smarta skrapa håller du handen varm även om isen sitter hårt på rutorna. 

​​​​​​​

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.