VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Mysiga julklappar till den frusna

Till dem som är frusen och vill mysa till det lite extra. Här kommer favoriterna att ge bort i julklapp.

 

1. MELANGE MORGONROCK

Exklusiv badrock i 280 gsm crystalfleece som du garanterat vill svepa in dig i en lat helgmorgon eller efter en härlig dusch. Badrocken har en bred krage, knytskärp och två fickor samt dekorbrodyr på höger bröst. Strl: S/M och L/XL. Förp: plastpåse

 

2. TERMOMUGG - egen design

Termomuggen är perfekt för dig som vill dricka morgonkaffet i bilen, på tåget eller i farten. Med den här kan du ta med dig din varma dryck och slipper ta med dig en hel termos som tar en massa plats.

 

 

3. TERMOSMUGG CONTOUR

Stilren termosmugg som rymmer 350 ml, med dubbla väggar av rostfritt stål. Drick ditt kaffe med stil. Registrerad design®.

 

 

4. CLASSIC DOFTLJUS

Exklusivt doftljus i en cylinderformad kopp av glas som sprider en len och skön doft. Välj bland två dofter, Cedar och Black Orchid. Insidan är metallic-belagd vilket gör att ljusets sken tas upp och sprids fint. Kommer i en exklusiv förpackning som bara i sig utgör en detalj. Strl: 8x10 cm.

 

 


5. HERRINGBONE PLÄD

Pläd i mjuk 600 g akryl som värmer riktigt gott om kvällarna. Pläden är antipillingbehandlad vilket gör att den inte noppar lika lätt och att den behåller en jämn och slät yta. Vävda i fina mönster och färger som tillsammans med två fransbeprydda kanter blir en fin dekoration på soffkanten eller över sängen när den inte används. Strl: 130x170 cm. Förp: presentkartong.

 

 

6. ARCTIC PONCHO

En lyxig poncho i konstpäls som förmedlar känslan av att vara äkta. Dess baksida i mjuk velour gör den extra härlig att svepa in sig i. Strl: 120x150 cm. Förp: presentkartong.

 

 

7. ASTON SLIPPERS

Gosiga slip-in tofflor i en klassisk design. Underbara i vinterkylan. Finns i två storlekar. Förp: presentkartong.

 

 


8. MILTON PLÄD

Fluffig pläd i 300 gsm teddy, baksida i 180 gsm velvet. Ser ut och känns som fårfäll. Strl.130x170 cm. Förp: presentkartong.

 

 

9. RUSSEL PLÄD

Exklusiv pläd i 620 gsm plush. Underbart mjuk och fin. En pläd som alltid värmer. Strl.130x170 cm. Förp: presentkartong.

 

 

10. COSYSOCKS

Härliga inomhussockar i sherpa, perfekta en kall vinterkväll framför brasan. Kvaliteten är 250 gsm plus 250 gsm sherpa med halkskydd på undersidan. Går att skicka som brev. Förp: Vakuumpackad i presentkartong.

 

 

11. ALWIN DUNTOFFLOR

Duntofflor med en utsida av bomull och en lurvigt varm och mjuk insida i fuskpäls. Tack vare dragskoreglaget så kan storleken justeras något. Utrustad med fina detaljer av skinnimitaion. Strl: One size. Förp: presentkartong.

 

 

 

12. ASCOT MORGONROCK

Exklusiv morgonrock i 280 gsm crystalfleece. Passar utmärkt att avnjuta helgens första kopp kaffe i. Rocken har en bred sjalkrage som ger ett maffigt intryck, knytskärp och två fickor. Förp: plastpåse.

 

 

 

13. BURN CANCER MULTIBOX

10% TILL UNG CANCER 
Victorian Burn Cancer Multibox - En multibox med dofterna Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla. Brinntid: 3 x 12 timmar. Mått: 18x18 cm. Doftljusen är tillverkade av miljövänligt sojavax. 

Ett ljus som stödjer kampen mot cancer genom att 10 procent av försäljningspriset skänks till Ung Cancer. Ung Cancer är en organisation som dagligen jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.