VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Låt inte ett regnigt november stoppa dig

Nu har november gjort sin entré 2016, vilket innebär att varje dag är en potentiell dag av blåst och regn. Låt inte detta stoppa dig eller göra livet besvärligt. Allt som behövs för att säkerställa en trygg höst är ett riktigt bra och snyggt paraply. Se en rad av olika modeller i detta inlägg!

Paraply Hurricane 23” och 30

Manuellt paraply i 190T pongee polysester med aluminiumskaft och topp. Fiberglasram, kantskydd och handtag i ABS. Levereras i XD Design box. Registrerad design®

Paraply Hurricane

 

Deluxe paraply foldable 20”

Manuellt paraply i 210T polyester, 2-stegsuppfällning med aluminiumskaft, metallram, kantskydd i metall, topp och handtag i PP.

Deluxe paraply foldable

 

 

Vändbart paraply

Vändbart 23 “ paraply i 190T pongeepolyester, glasfiber ribbor och ram, vindtät med manuell öppning och automatisk stängning.

Fördelar:
- Lätt att fälla ut och ihop i folksamlingar
- Lätt att fälla ut på väg ut genom dörren
- Blir inte blött på utvändig panel
- Kan användas som standard
- Innovaktiv design

Vändbart paraply

 


Deluxe paraply classic

Automatiskt paraply i 210T polyester med träskaft, metallräfflad ram, kantskydd i trä, träkrycka och rak trätopp.

Deluxe paraply classic

 

 

Paraply Joy

Färgglatt paraply i 16 paneler i regnbågens alla nyanser. Svart metallskaft och EVA-foamhandtag. 102 cm i diameter 84cm ihopfällt.

Paraply Joy

 

 

Paraply Gold

Ett sobert och elegant paraply med åtta paneler. Utvändigt svart, invändigt guldfärgat. Automatiskt uppfällning. EVA-foamhandtag med metallfärgade detaljer. Små detaljer som gummerad topp och knappfäste på flärpen istället för kardborreknäppning gör att hela paraplyet upplevs exklusivt. 118 cm i diameter 93 cm ihopfällt.

Paraply Gold

 

 

Paraply Golf Vent

Ett paraply med dubbla paneltyger, inte bara en snygg effekt, utan också funktionell! Ett färgstarkt innetyg med en svart utsida. Hålrum för luftflöde genom de 8-panelerna. Manuell uppfällning med kraftigt grafitskaft och greppvänligt gummerat handtag.

Paraply Golf Vent

 

 


Paraply Ply

Stormsäkert paraply med åtta stycken 2-delade paneler, vilket gör det extra vindtåligt. Panelerna är kantade med ett 2,5 cm brett reflexband. Automatisk uppfällning, metallskaft och gummerat greppvänligt handtag med handledsstrap. Levereras i fodral med reflexkant.

Paraply PLy

 

 


AC golf umbrella Fibermatic® XL Square

Automatisk funktion för snabb öppning, hög kvalitet vindtät system för maximal flexibilitet i stormiga förhållanden. Flexibla glasfiber revben och hållbar glasfiber skaft, hög kvalitet nylon paneler med vatten- och smutsavvisande egenskaper genom ursprungliga Teflon ™ fläckskydd. Handvänligt mjukt grepp med integrerad tryckknapp och PR alternativ märkning, praktisk väska med axelrem.

AC golf umbrella Fibermatic XL square

 

 

AC golf umbrella FARE®-Reflex

Automatisk funktion för snabb öppning, hög kvalitet vindtät system för maximal flexibilitet i stormiga förhållanden. Flexibla glasfiber revben, reflekterande lock (enl. EN ISO 20471, RA3 koefficient ljusstyrka, design B) för en optimal sikt i vägtrafik. Soft-Touch handtag med inbyggd tryckknapp, silverdetaljer och PR alternativ märkning, högre korrosionsskydd på grund av galvaniserat stål axel.

Reflexterand paraply

 

Lugn, låt det regna / PGM

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.