VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Isbitarna som räddar den soliga helgen

Nu skall det passas på att njutas rejält av den första riktiga sommarhelgen. Vad som då kan vara svårt är att hålla saften, drinkarna och lemonaden kall. Det är då isbitarna räddar oss. Det finns alla möjliga varianter av isformar som hjälper dig.

har ni sett

 

I helgen har det utlovas sommarvärme och tonvis av sol!

Nu skall det passas på att njutas rejält av den första riktiga sommarhelgen. Vad som då kan vara svårt är att hålla saften, drinkarna och lemonaden kall. Det är då isbitarna räddar oss. Det finns alla möjliga varianter av isformar som hjälper dig. Scrolla ner och se om du hittar en favorit att ladda upp med innan sommaren.

 

Isbitar 1

 

1. Isform Scottie, röd

Skapa roliga isbitar i form av hundar. Enkel att använda och enkel att rengöra då den kan diskas i diskmaskin.

2. Hjärta Isform, röd

Isform som fryser 15 isbitar i form av hjärtan. Perfekt om du vill överraska någon du tycker om.

3. Isform

Isformar i naturgummi med bricka för att hålla stabiliteten. Ger stora fina isbitar som är lätta att få ur. Diskmaskinssäker.

 

 

isbitar 2

4. C'rush silikon Lékué

Gör snabbt och enkelt egen krossad is med C'rush. När den är klar från frysen vrider man istråget och isen krossas. Går även att använda som bakform.

100% PlatinumSilikon - Diskmaskinssäker

 

isbitar 3

5. Isblock Diamant 2-pack

Isdiamanterna från Lékué är ett enkelt knep för att få drinken att se extra lyxig ut. Dessutom fyller dem sitt syfte – att kyla. Ladda formen med det du föredrar, exempelvis färska bär, mynta eller citron.

Tillverkade av 100 % Platinumsilikon.
Isdiamanterna från Lékué är tillverkade av 100 % Platinumsilikon och är enkla att rengöra i diskmaskin.

6. Isblock Boll 2-pack

Isformar med enkel påfyllning

Isbollarna från Lékué är extremt enkla att fylla då detta görs ifrån ett hål uppifrån som du sedan kan stänga för att undvika spill i frysen. Du kan sedan lägga in dem i frysen åt vilket håll som helst för att sedan öppna på mitten för att få ut bollen i helt perfekt form. Ett oslagbart tillbehör i drinken!

 

iskub 4

7. Ice Cube Lékué

Med Lékués Ice Cube får du perfekt stora isbitar formade som skurna kuber. Ice Cube passar även bra till att frysa in blad och bär i din is för att göra drycken roligare. Iskuberna blir helt raka och väldigt dekorativa. Diskmaskinssäker.

 

8. Isblock Boll 2-pack

 

Gör is och förvara isen på ett smart sätt så du har den redo för varma sommardagar eller när det är dags att förbereda drinkarna.

Ice Box från Lékué är en elegant och smart isbox med lock i silikon som även fungerar som istråg. Boxen rymmer 132 iskuber och håller kylan några timmar. Locket är i 100 % Platina Silikon.

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.