VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Flaskan H2O

Drick mer vatten! Det är inte bara viktigt för din överlevnad utan förbättrar också dina dagliga prestationer, ger dig mer energi och hjälper dig fokusera och hålla koncentrationen uppe.

Så många fördelar med en så vardaglig aktivitet. Men även om det är en sak som tillhör vardagen så tenderar vi att glömma bort denna enkla syssla, eller kanske till och med så dåligt som byta ut det mot något ohälsosam sockeralternativ. Varför? För om vi skall vara ärliga, drick vatten är faktiskt ganska tråkigt. Men kanske kan en ny snygg flaska hjälpa dig komma igång.

 

flaska h2o

Flaska med den idealiska kombinationen av glas och silikon

 

Flaskan är en perfekt ersättare av plastflaskor eftersom den är miljövänlig och kan återanvändas. Borosilikatglas är icke-porös och ogenomträngligt vilket gör att den inte tar smak efter olika drycker. Flaskan är klädd i silikon gjord för livsmedelsbruk som är icke-reaktiv kemiskt. Den ger bra tätning, stadigt grepp och värmeisolering.

 

 

Eftersom flaskan inte har en skruvkork ger flaskan dig närmast möjliga känslan av att dricka ur ett glas. Locket passar perfekt över flaskan och förhindrar att någon form av läckage sker oavsett hantering.

 

cap till bottle H2O

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.