VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

De 10 bästa julklapparna till den pryltokiga

Vad ger man till sina anställda i julklapp? Frågan är en återkommande tankenöt att knäcka varje höst. I detta blogginlägg har vi samlat i prylar och tips till alla som gillar teknik - och vem gör inte det? 

 

1. 4000 mAh powerbank med linnetyg

Lätt och moderiktig powerbank med linnetygöverdrag och ABS kropp. Laddningsindikatorlampa. 4000 mAh kapacitet Output: 5V/1A, Input 5V/1A Inklusive micro-USB-kabel.

 

2. 2.200 MAH POWERBANK SOLCELL

Kompakt men kraftfull 2.200 mAH solcellspowerbank med integrerad solcellspanel. Kan laddas både med solljus och via USB. Output 5V/1A, input 5V/0.8A.

 

 

3. SWISS PEAK PLÅNBOK MED POWERBANK

Swiss Peak plånbok med sofistikerad funktion. Plånbok med inbygg 2200 mAh powerbank för att hålla din smartphone laddad när du är på språng! Rymmer upp till 6 kort. Med präglad Swiss Peak logotyp i PU-läder. Input: DC 5V/1A Output: DC 5V / 1A.

 

 

4. TRÅDLÖS HÖGTALARE MED TYGKLÄDSEL

3W trådlös högtalare. Stomme i ABS och tyggaller, gummiremsor på högtalarbottnen för förhöjd ljudkvalitet och bättre grepp. Batteriet på 400 mAh ger en speltid på upp till tre timmar på en laddning, räckvidd upp till på 10 meter med BT 2.1. Inklusive micro-kabel för laddning av högtalaren. Ljudkabel medföljer för anslutning av enheten till mobiltelefoner utan trådlös anslutning. Kan användas med alla mobiltelefoner.

 

 


5. 2-i-1 nyckelring med kabel

Praktisk 2 i 1 nyckelring med kabel. MFi-licensierad (made for iPhone) lightning- kontakt för Apple-enheter och micro-USB för Android-telefoner. Lätt att fästa på din nyckelring eller väska för att ha med den överallt. Kabeln är lämplig för både laddning samt dataöverföring. Höljet är tillverkat av aluminium och kablarna av trasselfri TPE.

 

 

6. UP STYLUSPENNA

Med Up kan du skapa och spara alla dina inspirerande idéer. Med styluspennan kan du skissa eller skriva med större precision än med dina fingertoppar. Tack vare den rundade formen är den lätt att använda från alla vinklar. Patronen av Parker-typ gör att pennan räcker länge vid skrivning på papper. Det avtagbara USB-minnet på 8 GB är säkert förvarat längst upp i pennan. Registrerad design®

 

 

7. RFID KORTHÅLLARE I ALUMINIUM

Dobble undviker att få slut på ström genom att kombinera laddningskablar och ett kraftfullt Samsung-batteri 3.000 mAh. Använd kabeln dagligen för att ladda din telefon och när den är full laddar den automatiskt det interna batteriet. Gör du det har du alltid extra ström med dig. MFi-licensierad produkt och registrerad design®

 

 


8. PARAPLY MED UPPLYST LED-SKAFT

Futuristiskt svart 23? paraply med upplyst LED-skaft, vindtät. Se cool ut och var väl synlig. Handtaget har en LED ficklampa. Inkl. 3 AAA Alkaline batterier.

 

 

9. Tablet 7014Q + Android Black

Denna 7-tums tablett är perfekt för att slutföra alla dina uppgifter, och är kompakt nog för att du enkelt kommer med dig överallt. Dess operativsystem är Android-baserat och det interna minnet låter dig lagra alla dina data. Den levereras med väggladdare och USB-kabel. Den kommer i lyxig presentförpackningar.

 

 

10. Smartwatch SW11 Black

Denna smartwatch är perfekt för din utomhusaktivitet tack vare dess silikonhölje och rem. Den har en TFT kapacitiv skärm för maximal läsbarhet av alla data. Den fria APP är kompatibel med alla Android eller iOS Smartphone. Den ansluts till din smartphone via Bluetooth, och den kan hålla reda på alla dina sociala medier och e-postmeddelanden. Den har en integrerad pedometer, och den kan hålla koll på din sömn. Högtalare och mikrofoner är integrerade för bästa ljudupplevelse. Det laddas via magnetisk mikro USB-kabel (ingår). Levereras med en lyxig presentförpackning.

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.