VÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

FÅ INSPIRATION INOM PRODUKTREKLAM

Andra inlägg

Dagarna blir snart inte längre - sommaren är här

Man måste älska solen och hur den värmer mer och mer för varje dag som vi närmar oss sommaren center. För mycket exponering i solen kan tyvärr vara skadligt och det är därför viktigt att skydda sig om man vill vistas en längre tid i direkt solljus.

Kläder, skugga och solkräm är alla bra sätta att undvika att solens strålar kommer åt dig. Ansiktet är i regel det som är mest utsatt så tänk på att vara extra noga med att skydda det. 

Att smörja in sig ofta är det bästa tipset för att hålla sig bäst skyddad. Solskyddsfaktor som profilprodukt kommer i massor av olika utföranden och prisklasser. Nedan är bara en bråkdel av förslag.
 

Vad med i vår undersökning för att se hur väl vi sköter oss i solens stålar!

VitaStix solkräm - SPF 20

Färglada flaskor - kombinera färg på flaska och ring för att matcha företagets profilfärg. Innehåller 25ml (ca 150 pumpningar).

Solfaktor 20 som standard, 30 mot pristillägg. Kontrollerad och certifierad tillverkning enligt EU Standard 76/768/EEC.

 

 

Vitafresh Minipåse

Minipåsar med SPF 15. Minipåsar med olika innehåll i digitaltryckta pappersförpackningar. Lätt att ta med sig, mycket prisvärd och uppskattad att få! Digitaltryck på pappersförpackningen, mått 60x90mm. Kontrollerad och certifierad tillverkning enligt EU Standard 76/768/EEC. 

 

 

Vitalip Premium

Läppbalsam med SPF 20. Säg det med ett leende! I kallaste vinterstorm och varmaste sommarsol behöver man mjuka läppar.  Samtliga VitaLip är fria från paraffin och mineraloljor. Kontrollerad och certi?erad tillverkning enligt EUdirektiv 76/768/EEC. Tryckyta: 42 x 38 mm. 

 

 

Vitalip DoubleCare

Med läppbalsam i ena änden och hudstift med SPF 30 i den andra. VitaLip Doublecare har en sida med läppcerat motsvarande VitaLip Classic eller Premium, på andra sidan ett särskilt solskyddsstift för hela ansiktet med solskyddsfaktor 30. 
 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?
Ring 08-50 162 100 eller fyll i nedan så kontaktar vid dig.